Friske frisurer

 

Er du klar til sommeren? Og er dit hår klar? Klar til at udstråle overskud og livsglæde, mod og foretagsomhed.

Din frisure fortæller en masse om dig, så vis dig fra din bedste side.

Fornyelse skader ikke.

Dine omgivelser – venner, familie, kolleger – sætter pris på fornyelser i hårtoppen. Og det gør du også selv, når du er kommet dig over chokket. “Jamen, det ser jo ikke ud som før.” Nej, det skal din frisure skam heller ikke.
Moden skifter altid. Sådan er den, og det er kun godt. Ellers ville alt altid se ens ud. Livet bliver let kedeligt, hvis det hele kun består af hverdagens evindelige trummerum. Ind imellem har alle mennesker – du og jeg inklusive – godt af at løfte blikket og se på verden. Og moden, ink. make-up, smykker – fortæller kort sagt en masse om, hvem du er som menneske.

Dit udseende afspejler også dit eget humør. Det kan være svært at vise overskud, når du kommer i det gamle, beskidte havetøj, mens resten er selskabet til den uformelle havekomsammen er iført ba

lusiv hårmoden:

Frisurer skaber folk

På tv og i forskellige magasiner kan man ofte læse eller se livsstilseksperter, der siger, at din fremtoning er uhyre vigtig. Både for dig selv og for de signaler, du udsender til andre mennesker. Dit udseende – hår, tøj, evt

lkjoler.

Det er helt på samme måde med dit hår, altså med din frisure. Du viser overskud i hverdag og til fest, hvis du er glad for, hvordan du ser ud. Så simpelt er det, men det er så let at glemme, når hverdagen banker på.

Dit humør

Har du længe brændt for den moderne og smarte korthårsfrisure med sortfarvet hår? Så er chancen stor for, at du bliver glad for den. Når du altså får taget beslutningen. Også selv om at du altid har haft langt, krøllet rødligt hår.

Er du klar til at hoppe ud i det?