Hjemmelavet ansigtsmaske – sådan gør du

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så skulle du prøve en hjemmelavet ansigtsmaske! Se hvordan du laver din egen ansigtsmaske her.

Selvforkælelse er skønt, men det kan også være helt vildt dyrt. Jeg har derfor fundet ud af hvordan man kan lave sin egen ansigtsmaske, hvis man nu ikke lige har 400 kroner at bruge på “færdiglavet”. Jeg har fundet guides på viunge.dk, og in.dk Se nogle eksempler på hvordan du laver hjemmelavet ansigtsmaske herunder.

Hjemmelavet ansigtsmaske med granatæble

Granatæbler er spækket med C vitamin og antioxidanter. Denne ansigtsmaskine fjerner de døde hudceller og giver dig en glat og blød hud.

Sådan laver du ansigtsmasken: 
Put 2 spsk. frø fra et granatæble og 1 dl. havregryn i en blender. Put det i en skål og tilsæt 2 spsk. honning og 2 spsk. kærnemælk. Lad den sidde i ansigtet et par minutter og skyl med vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske af yoghurt

Yoghurt indeholder mælkesyre, der kan hjælpe med at fjerne pletter, misfarvning og reducere rynker.

Sådan laver du ansigtsmasken:
Bland ca. 1 dl. græsk yoghurt med 2-3 dråber mandel – eller olivenolie og 1 spsk. honning. Fordel masken i ansigtet og lad den sidde i ca. 20 min. Skyl derefter med varmt vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med olivenolie

En af de mest dyrebare ingredienser olivenolie er fyldt med antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer, der er godt for dit hjerte. Olivenolie er også god til at fjerne frie radikaler og forebygge rynker.

Sådan laver du ansigtsmasken: 
Smør olivenolie direkte på din hud og skrub med en klud indtil huden føles glat og blød. Skyl derefter af med vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med avocado

 Avokadoer er en stor kilde til sundt fedt, der kan hjælpe med at fugte huden og er god til tør hud.

Sådan laver du ansigtsmasken: 
Bland en avocado, en æggehvide, 2 spsk. havregryn og 1 tsk. citronsaft. Påfør i ansigtet, lad den sidde i 15 til 20 minutter og skyl derefter med varmt vand.