15083339297_8aee7d95ed_b_fashion

Passionforfashion siger næsten det hele om den her fede blog, som vi har valgt at lave review på. Man går meget op i mode og er stilbevidst om dette. Her er nævnt nogle spændende eksempler på, hvordan man selv kan håndtere flere opgaver og derved spare mange penge. På bloggen: http://passionsforfashion.dk/category/diy/ kan man læse masser af spændende råd og ideer om hvad man selv kan lave. Her på siden bringer vi uddrag fra bloggen:

 

En gratis smart kalender

Faktisk kræver det ikke, at man er særlig kreativ – det eneste man behøver er en printer og et clipboard eller en ramme. Kalenderen ovenfor er nemlig ganske gratis og lige til at printe ud.. Er den ikke fin? 🙂 Jeg faldt over den HER og måtte straks ned og købe et tilhørende “clipboard”.

 

Videoclip om ny frisure

Her kommer den lovede video tutorial til hvordan man laver den såkaldte “waterfall braid”. Marie Louise var så sød at lægge sit (misundelsesværdige) hår til, da det var ret umuligt for mig, at vise det på mig selv, haha.. I må endelig bare spørge, hvis der er noget I ikke forstår 🙂 Det krævet lidt øvelse at lave den på sig selv, men efter 3-4 forsøg havde jeg fanget teknikken og så gik det ganske fint. Men det er selvfølgelig nemmere at få en anden til at gøre det. Jeg håber, at I kan bruge videoen?! Er der andre frisurer I kunne tænke Jer videoguides til? Se nogle af mine tidligere hårguides HERHER og HER.

 

Perler

Man ser perler allevegne i øjeblikket og i alle afskygninger. Jeg er, og har egentlig altid været, stor fan af perler! Forleden fandt jeg på et lille DIY projekt inspireret af Chanels SS/14 kollektion, som jeg så i et magasin på min ferie – en tvillinge perlering. Jeg håber at min lille guide illustrerer, hvordan ringen laves – ellers spørger I bare. Når man har lavet ringen, kan man “twiste” perlerne som man vil. Ringene jeg har brugt er købt på Asos og passer perfekt til hullet på perlerne. Men jeg vil gætte på, at man også bare kan bruge noget kraftigt ståltråd. Perlerne er købt i Smyks på Østerbro, men har man en gammel perlekæde eller andet liggende, kan det også sagtes bruges. Håber I kan lide idéen? 🙂 Når vi nu taler om perler.. Har I set Jane Kønigs nye perlesmykker? Jeg er helt solgt ♥ – Se f.eks. øreringen HER, ringen HER eller v-ringen HER.

 

Ny frisure

Hej piger! Jeg prøvede mig frem med en ny udgave af den såkaldte “topsy tail” i går, som jeg tidligere har vist Jer en anden udgave af HER, og her er resultatet – en triple topsy tail! Det ser måske kompliceret ud, men som I kan se i videoen, er det faktisk ret simpelt. Det tager ikke mere end 5 minutter at lave. Jeg ved ikke helt, om man kan fornemme det i slutningen af vidoen, men jeg rusker håret lidt op til sidst, så det ikke sidder så stramt og “pænt”. Håber I kan lide frisuren? 🙂 Se mine tidligere håropsætninger HERHERHER og HER.

 

Lav krøller i håret med et glattejern

Hola chicas! Julefrokosterne er småt begyndt at gå i gang og I er sikkert mange der spekulerer på, hvordan I skal sætte håret. Her er et lille trick til, hvordan man krøller sit hår med et glattejern. Det er faktisk nemmere, end man skulle tro, man skal bare lige have taget på det. Desuden kræver det, at man har et glattejern, der er forholdvist “glat” på toppen uden riller eller andet og er temmelig tyndt i det. Det er nemmest at lave, hvis håret ikke er helt nyvasket. Jeg kan godt lide, at man får rigtig store og ret naturlige krøller frem ved at bruge et glattejern til at krølle håret med frem for et krøllejern. Hvad synes I om det? I kan se nogle af mine andre frisurer HER,HER og HER.

Jeg lovede Jer jo forleden, at der udover Ebay indlæg også ville komme flere DIY guides her på bloggen, so here you go 🙂 Denne ring er både meget nem at gå til og utrolig billig at lave. Jeg fandt på idéen forleden, da jeg var i Søstrene Grene, hvor jeg faldt over denne kobbertråd til bare 5 kr. per “rulle”. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan den skal formes, men her er ihvertfald et eksempel og en guide til, hvordan jeg har lavet min. I spørger endelig, hvis der er noget, som I ikke forstår. Se mine tidligere DIY påfund HER. Hvad synes I om den? 🙂

 

Hvis du kender andre gode blogs hvor man kan blive inspireret i sit DIY, eller hvis du selv har gode råd så skriv gerne en kommentar her på siden.

Billede: GoToVan