Gør din middag mere spændende:

En forret er en nem måde at gøre din middag mere spændende, og få det til at ligne at du har virkelig styr på at lave mad. Forretter behøves ikke nødvendigvis at være besværlige at lave, og flere forretter kan laves på kort tid, og være meget enkle, hvis du ikke har mod på at springe ud i de helt store og besværlige forretter.

Forretter som hovedret:

Hvis dig og nogle veninder skal have en hyggelig aften med lækker mad og god vin, kan man også bruge forretter som hovedretter. Lige som man i Spanien spiser tapas, så kan man også lave en masse små forskellige forretter og serverer dem som hovedretten. Dette er en super lækker idé hvor man får smagt en masse lækkert og forskelligt mad, men samtidig uden at blive alt for mætte.
Husk ikke alle forretter behøver at være top tjekkede hvis man bruger forretter som hovedret, da der er mange forskellige ting at vælge imellem. Lav for eksempel nogle rigtigt lækre og mere avancerede forretter, og bland dem med nogle mere simpelt.

Opskrifter på lækre forretter:

Her er der lækre opskrifter på lækre og nemme forretter, som stadig er super lækre.
Her er et ton af opskrifter, så du kan finde præcis det du leder efter.
Jeg har valgt at linke til begge sider, da jeg synes begge sider har noget super godt at byde på. Kig dem igennem før din middag og se om der er noget der frister.

 

Har du en lækker forret du kunne tænke dig at dele, så kan man skrive sine opskrifter her, og så kan andre finde dem. På dette link kan du også finde lækre opskrifter.