Vil du gerne af med de overskydende kilo, men har du svært ved at tabe dig? Så læs med her og få de bedste tips!

Det kan være så ufatteligt svært, at tabe sig og hvad virker bedst? Hvad er meningen med en slankekur, hvis man ikke kan se resultater, selvom man har levet af bananer i to uger? Femina.dk’s slankediætist Lone Severinsen har givet hendes bedste råd til en slankekur, se dem nedenunder.

Gode råd

Om sommeren er vi tilbøjelige til at slække lidt på sundhedsidealerne og de gode spisevaner. Vi hygger os med is og sidder længe ved grillen om aftenen, men når hverdagen atter melder sig, begynder vi at jagte en opskrift på, hvordan vi hurtigt og let kan smide de overflødige kilo.

– Men der er ikke nogen slankekure, man kan fremhæve frem for andre. Man skal bruge sin sunde fornuft, og hvis vægttabet skal holde, skal der en livsstilsændring til, for der findes ingen nemme smutveje til et varigt vægttab, fortæller diætist Lone Severinsen fra FEMINA SlankeDoktor.

Når ønsket om at smide de overflødige kilo indfinder sig, hører de flestes tålmodighed hurtigt op. Derfor gælder det om at begynde i det små – f.eks. at skære ned på aftenens slikforbrug.

– Små fremskridt er vejen til varigt vægttab. Så beslut dig for, hvad du vil gøre noget ved. På sigt vil summen af forbedringer i spisevanerne være stor, og vægten vil ende der, hvor du gerne vil have den, og blive der, forklarer Lone Severinsen.

Det virker

Jeg har fundet et par super gode links, hvor du blandt kan se nogle god ting at spise, hvis du gerne vil tabe dig. Jeg har fundet en oversigt over 30 madvarer, der har højforbrøndingevne på livsstil.msn.com, og en god forbrænding skal der til for en effektiv slankekur. Se dem her. Inde på elle.dk har jeg fundet en artikel om 5 sommersnacks der slanker, og det lyder jo ikke så tosset. Se den her.