Trænger dit hjem til fornyelse? Men ved du ikke lige hvordan du skal komme i gang? Jeg har samlet en masse inspiration til indretning af boligen. Læs med og se dem her.

Det kan være svært at indrette boligen udfra de tanker man har i hovedet, og nogle gange kan det faktisk være svært bare at få tankerne. Man ved man går og drømmer om noget bestemt, måske hvide gulve og et flot stort hjemmekontor, men faktum er bare at man har sort gulvtæppe og intet rum til det store hjemmekontor. Jeg har derfor fundet en guide til indretning af hjemmekontoret herinde, og skøn inspiration til resten af boligen. Se det herunder.

Hjemmekontoret

 • Hjemmekontor i gangen 
  Det kan være svært at finde ekstra plads i små lejligheder, men ofte bliver gangen bare et slags transitrum, som ikke rigtig bruges – udnyt den plads. Hvis gangen er aflang, så lav et langt arbejdsbord med en bordplade fra byggemarkedet, og brug fx Ikeas billige skoskabe til opbevaring af kontorudstyr.
 • Det fleksible hjemmekontor i opholdsrummet 
  Et kontor behøver ikke fylde ret meget. Et flatmate-bord bliver en integreret del af stuen og ligner blot et skab, når det er slået sammen, og du kan installere lys idet, så du ikke behøver at tænke på upraktiske lamper, der fylder. Og når dagen er omme, og det er blevet fyraften, så lukker du bare kontoret sammen.
 • Hjemmekontor gemt i skabet
  Hvis din lejlighed har et indbygget skab, kan det nemt udnyttes til hjemmearbejdsplads. En plade som skrivebord, et par hylder, og en stol, som kan skubbes ind underbordet, så er du kørende. 
 • Hjemmekontor i haven
  Du har kort til arbejdet, og ventilationen er gratis. Til gengæld kræver det en varmepumpe som minimum for at kunne komme igennem vinteren. Indret en plads i et gammelt skur, i garagen eller få opført en helt ny lille bygning, hvis midlerne er til det. 
 • Hjemmekontor under trappen
  Det er genial udnyttelse af plads at bruge det ekstra rum under trappen til kontor. Tilpas dit skrivebord og hylder, så de passer ind i hullet.

Boligen

Der findes en masse sider med gode tips og inspiration til indretning af boligen, så jeg har fundet et par sider til jer her. På boligblog.dk kan der findes inspiration til lidt af hvert, alt fra hjørneborde til hvordan man får den nordiske stil i sit hjem. Se siden her. Inde på bolious.dk er der også en masse gode tips til hvordan du indretter, igen lidt af hvert, alt fra badeværelset til udnyttelse af plads.