Har du problemer med at sætte dit hår op på en lækker måde, eller mangler du blot nye udfordringer? Læs med og se en masse flotte opsatte frisurer.

Det kan være super svært, at lave flot opsat hår, men mestres det først, er man nærmest ustoppelig igen. Inde på femina.dk har de samlet de masse billeder med ideer til, hvordan man laver flot opsat hår, når man har langt hår. Se de mange billeder her. Jeg har desuden fundet nogle gode tips til hvordan du bedst passer på dit hår på haartips.dk, for det er altså lettere at have flot opsat hår, når ens hår er super lækkert i forvejen, se de gode tips nedenunder.

Gode tips til hårpleje

  • Når dit hår er vådt er dine hårstrå mere sårbare. Derfor anbefaler vi at du undgår at rede dit hår, når det er vådt. Hvis du alligevel føler for at rede håret når det er vådt, kan du med fordel starte nedefra, da du på den måde undgår hårknuder og knækket hår. Du kan også vælge at bruge fingrene til at filtre håret ud, mens du er i bad. Brug en god børste når du reder dit hår, mens det er vådt.
  • Slut dit bad af med koldt vand, det hjælper med at beskytte håret ved at lukke hårstrået igen efter det har åbnet sig under det varme vand. Det fungerer lidt ligesom porerne i din hud.
  • Invester i en ordentlig børste. Vi anbefaler at du køber en vildsvinebørste, da den fordeler de naturlige olier i håret og på den måde reducere fedtet hovedbund. Mason Pearson er en af de mest anbefalede vildsvinebørster på markedet.
  • Få kosttilskud med B-vitamin, zink og omega-3 fedtsyre. Disse vitaminer styrker dine hårstrå.
  • Som nævnt før, så er dine hårstrå meget sårbare når de er våde. Drop derfor den berømte håndklædeturban, da dine spidser risikere at knække og tør i stedet håret forsigtigt med håndklædet.
  • I sommer varmen er den en god ide at beskytte dit hår. Brug en solfaktor til håret eller tag en hat på når du er i solen.

Se resten af de gode hår tips her.

Vejledning til opsat hår

Jeg har selvfølgelig også fundet en vejledning til hvordan du får smukt opsat hår. Jeg har fundet vejledningen på q.dk,