eb35b50d2ff01c3e81584d04ee44408be273e5d619b6154594f5_640_fashion

Moden til forår er knald på farverne, mønstre, print og et løst snit. Det bliver nogle af de allerstørste mode-tendenser i 2014, hvis man skal stole på modeeksperter og designere, som er ret enige om ovenstående. De mange farver og mønstre skal være med til at lægge den nuværende krise bag os, da en masse farver skaber en masse glæde. Det er helt sikkert også det vi trænger til. Så glæd dig til forårets tendenser, da det bliver et spraglende fyrværkeri af glade og festlige farver!

Løst og lækkert

En anden modetendens i 2014, til foråret, bliver at snittet i tøjet bliver lidt mere løst og flagrende. Sådan var dommen fra modefolket i hvert fald efter modeugen i august 2013. Og det ser ud til, at det kommer til at holde, hvis man kigger rundt i butikkerne. Det er nemlig blevet mere in med lidt mere løstsiddende bukser end de stramme af slagsen. Om bukserne så bliver i størrelse kjole eller telt er ikke til at sige eller gætte på, men større i snittet bliver de næsten med garanti.

Sporty look

Det er rigtigt nok ifølge diverse modeeksperter. Det afslappede look skulle nemlig efter sigende blive meget populært sammen med det sporty look, som er lidt i en anden boldgade, men som har plads til bevægelse som fællestræk med ovenstående. Der skulle nemlig komme en del sportswear, som shorts og tanktoppe og andet tøj, som man kan bevæge sig mere i i forhold til det stramtsiddende, som længe har været moden og trenden. Så glæd dig, hvis du er meget sportsorienteret i forvejen!