Wallstickers her og der og alle vegne. Ja, de kære wallstickers er i øjeblikket meget populære inden for boligverdenen, og det er da heller ikke uden grund!  For med vægdekorationer kan du indrette boligen på en unik og moderne måde, der tilmed er meget hurtigere, nemmere og billigere end at male væggen – så økonomisk er det også en klar fordel. Hver vægdekoration er nem at sætte op og kan bruges flere gange, og du kan sagtens tage den af igen og flytte rundt på den uden at beskadige væggen eller tapetet. Vægdekorationer er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader, fx malede gipsvægge, glas, metal, slebet træ og glat tapet.

Tulipaner

Da tulipaner er meget elegante og smukke at se på – især i foråret, når de springer ud på tulipanmarkerne – er de også klart smukke som en vægdekoration. Det kan gøres med de såkaldte wallstickers, som findes i uanede størrelser, længder og farver. Hvordan du vil designe din tulipan er op til dig og dine lyster, da et personligt grafisk design altid er det bedste udgangspunkt og slutresultat. Du kan finde inspiration på diverse hjemmesider, magasiner, blade og andet, hvis du er lidt usikker på, hvordan det skal gøres.  Men som udgangspunkt vil en flot tulipanmark i fjor i det tidlige forår være den klart største inspiration, da du her vil møde et virvar af smukke farver, som står i flot kontrast til hinanden.

Wallstickers

Hvis du undrer dig lidt over, hvad wallstickers er, så er det en tynd selvklæbende vinyl, som man bruger til at udsmykke sit hjem på en nem og billig måde på. De er velegnede til de formål, hvor man gerne vil friske hjemmet op, men ikke synes, man kan overskue at skulle male eller tapetsere et rum, for at få forandring. En wallstickers klæbeevne er beregnet til at holde i 3-5 år. Du kan selv designe det og derefter få det fremstillet til din væg, så det er klar til at blive opsat.