Du kender det sikkert godt, grimme fødder right? På et tidspunkt i alles liv, oplever vi problemer med vores fødder men hvordan er det lige jeg får flotte fødder? De sidder jo trods alt nederst på kroppen og over halvdelen af tiden er de enten dækket af sko eller strømper. Men selvom at man stort set aldrig lægger mærke til ens fødder, så har de brug for lige så meget pleje som resten af din krop.

 

Fodbad

Fodbad vil altid være godt for dine fødder – brug en spand eller balje, hvad du nu har til rådighed. Fyld den op med med varmt så du lige præcis kan holde til at have fødderne dernede hele tiden. Det varme vand er ikke nok til at blødgøre dine fødder. Dine fødder vil have rigtig godt af hvis du puttede noget fodbad olie ned i spanden til det varme vand – det hjælper med at gå ind og blødgøre dine fødder. Sid med fødderne i vandet til du ikke længere syntes at vandet er varmt nok længere – HUSK at tørre dine fødder godt af bagefter så du ikke glider på gulvet.

Skrub

For at undgå at dine fødder ser alt for tørre og døde ud, kunne det være en rigtig god ide for dig, hvis du tager en fod børste – en fod børste der hverken er for blød eller for hård – og så skrubbe dine fødder og eventuelt give dem en omgang håndmassage bagefter. Dette vil ikke bare få dine fødder til at se godt ud, men dine fødder vil også have det rigtig godt – desuden ved at skrubbe dine fødder, fjerner du også de døde hudceller der sidder på dine fødder.

Fugt

Fugt til dine fødder er cream de la cream for at få pæne og vedligeholdte fødder. Dog skal du ikke vælge hvilken som helst fugt lotion til dine fødder – det kommer fuldstændig an på om dine fødder ser triste og døde ud, mangler de glans, mangler de fugt eller har du generelt pæne fødder men bare gerne vil have en god lotion at smøre dem ind i – dette er selvfølgelig noget du skal finde ud af inden du går ud og køber noget lotion til dine fødder.