Frisurer er en ganske essentiel del af din personlige stil og en af de måder, du allertydeligst kan vise din personlige stil for omverdenen. Det er derfor vigtigt, at du finder den frisure, der passer allerbedst til dig. Et forslag er en korthårsfrisure, som er in for tiden og findes i mange forskellige fine varianter. Selvom du vælger at få kort hår, findes der nemlig mange flotte måder at style din frisure. Overvejer du at lade lokkerne falde er der her en guide fra q.dk til korte sommerlooks.

 

3 fine forslag

Klassisk kort

Denne frisure er klassisk kort i både sider, nakke og pandehår og passer fint til det ovale hoved.

Kort hår med længde i pandehåret

Et andet forslag fra q.dk er en frisure med længde i pandehåret og feminine ”bakkenbarter.” Den kan både styles i det mere stilede og elegante look eller i en mere rå og pjusket udgave.

 

Kort hår i sider og nakke

Den tredje frisure er en af de mere vovede af slagsen med sit lidt længere pandehår og korte side og nakke. Frisuren passer godt til det lidt mere aflange hoved, som får et mere feminint og harmonisk udtryk.

 

Gode ting at huske, når du vælger frisure

Trænger du til en forandring, er frisuren et oplagt sted at starte. På mange måder er frisøren en mirakelmager, der kan ændre hele dit udtryk, dit ansigt og din stil med bare en saks (og så din skæbne) i sine hænder. Der er dog nogle ting, der er værd at tage højde for, før man foretager radikale ændringer i frisuren. Stil dig selv spørgsmål som: Hvilken frisure passer til min livsstil? Er jeg villig til bruge tid og penge på min frisure eller strækker min tålmodighed sig ikke længere end 5 minutter under hårtørreren? Hvilken struktur har mit hår? Har du det store afrohår eller proptrækkerkrøllerne kan den korte frisure nemlig risikere at transformere dig til en Borat-lignende skabning.

 

Den perfekte frisure til dig

Er du i tvivl om, hvilken frisure der passer bedst til dig, er det bare med at stille sig foran spejlet og studere din ansigtsform nærmere – firkantet, rundt, ovalt eller langt, er det nemlig ansigtsformen, der bestemmer, hvilken frisure der passer lige præcis til dig. Woman.dk kommer her med en guide til at finde den perfekte frisure. Her skriver de blandt andet, at kort hår går godt sammen med kvinder med oval, rund og hjerteformet ansigtsform, mens kvinder med lang og firkantet ansigtsform helt bør holde sig fra de korte frisurer.